Agenda

Klik HIER om je aan te melden.

Jaarlijkse Ledendag & Algemene Ledenvergadering: de Vereniging ziekte van Hirschsprung komt bij u thuis deze zomer!

De Ledendag inclusief ALV vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 september. In verband met het corona virus zal het dit jaar volledig digitaal plaatsvinden. In dit webinar presenteert het bestuur de hoogtepunten van het afgelopen jaar, wij lichten de financiĆ«le situatie toe en geven u de laatste wijzigingen in het bestuur door.
Na dit officiƫle gedeelte zal klinisch psycholoog Anka Wagenaar meer vertellen over "Kinderpsychologie & Hirschsprung" en kinderchirurg Joep Derikx zal samen met Barbara Ballendux het nieuwe ziekte van Hirschsprung ziekenhuis protocol introduceren.
Na deze sprekers is er een half uur de tijd om met de artsen, sponsoren en leveranciers van medische materialen en bestuursleden te chatten. Medische vragen maar ook een gezellig praatje, alles is mogelijk.

Datum: zaterdag 19 september 2020
Tijd: 11.00-12.30 uur
Locatie: Thuis achter je computer

Om deel te nemen aan dit webinar zul je je van tevoren moeten registreren. Dit kun je HIER doen.
We vragen jou hier ook om de wijzigingen binnen het bestuur goed te keuren.

Het jaarverslag 2019, het financieel jaarverslag en begroting 2020 zijn te vinden onder PUBLICATIES.
Mocht je hier vragen over hebben, mag je ons van tevoren ook mailen. Dan zullen we deze vooraf of tijdens het webinar behandelen.

We hopen dat we net zoveel mensen online mogen verwelkomen als voorgaande jaren op onze Ledendagen!

Tot 19 september! 

Bestuur Vereniging ziekte van Hirschsprung

PS Zet vast in je agenda: zaterdag 20 maart 2021 Landelijke contactdag in Aviodrome.

Jongerenweekend

 

 

 
Samen met Vereniging Anusatresie organiseert de Vereninging ziekte van Hirschsprung op 2, 3 en 4 oktober 2020 een jongerenweekend en gelijktijdig op 3 oktober de jeugddag.

Het bestuur heeft besloten om de landelijke contactdag van 2020 door te schuiven naar 20 maart 2021. De Algemene Ledenvergadering vindt online plaats op 19 september 2020, klik hier om je aan te melden voor dit webinar.