1 - 3 juni 2018 | Jongerenkamp

Ook dit jaar gaat de vereniging Ziekte van Hirschsprung samen met de vereniging Anusatresie op kamp. Dit jaar is het iets anders georganiseerd, dan de voorgaande jaren.

Op vrijdag avond 1 juni zijn alle jongeren van 14 t/m 17 jaar welkom rond 17.30 uur. We gaan dan gezellig met elkaar eten en de avond staat in het teken van spelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. Zaterdagochtend staat er een supergave activiteit gepland, namelijk waterskiën!

Vanaf ongeveer 11.30 uur komen ook de jongeren in de leeftijd van 18 t/m 26 jaar erbij om 's middags samen op expeditie te gaan. ’s avonds staat er een gezamenlijke bbq gepland, daarna nemen we afscheid van onze jongste groep jongeren. Zondagochtend staat er voor de andere groep nog een leuke activiteit gepland. Rond 15.00 uur die zondag is het tijd om weer richting huis te gaan. 

Dit jaar vindt het kamp plaats bij Markant Outdoor Centrum. Wil jij niet op de uitnodiging wachten en je alvast opgeven dan kan dat via; www.anusatresie.nl/jongerenweekend.

Hopelijk tot dan!