Landelijke contactdag en ledenvergadering 18 maart 2023

Uitnodiging LCD 2023

Zaterdag 18 maart 2023 organiseert de Vereniging ziekte van Hirschsprung weer een landelijke contactdag en ledenvergadering. Dit keer vindt deze dag plaats in Museumpark Archeon in Alphen aan den Rijn. 

Om u aan te melden voor de landelijke contactdag klikt u hier.

Landelijke contactdag Archeon zaterdag 18 maart 2023

Tijd: 09:30 tot 17:00 uur
Inschrijfperiode:  dinsdag 3 januari 2023 t/m woensdag 1 maart 2023
Locatie: Museumpark Archeon
Website: https://www.archeon.nl/
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert de Vereniging ziekte van Hirschsprung haar jaarlijkse Landelijke Contactdag in het Archeon.

In Museumpark Archeon beleef je de levende geschiedenis van Nederland. Vanaf de prehistorie rond 8800 voor Chr., de Romeinse tijd, de Vikingen en de middeleeuwen tot 1350 na Chr. Alle 45 boerderijen, huizen en hutten hebben ooit in Nederland gestaan.

Ontvangst
U wordt bij binnenkomst op vertoon van uw uitnodiging doorverwezen naar de Herberg, waar koffie/thee/limonade en een lekkernij klaar staan. De ontvangst is tussen 9.30u en 10.15u. Wees alstublieft op tijd in verband met de start van de verschillende programmaonderdelen. De hele familie is welkom, opa en oma mogen ook mee!

Programma
10.15-13.00 uur
Voor kinderen, jongeren en volwassenen is er in de ochtend een apart programma.

De kinderen van 4 t/m 11 jaar worden meegenomen voor leuke doeactiviteiten, zoals middeleeuwse spelletjes, poppenkast, muziek maken, dansen, boogschieten, een kaarsje maken en zwaardvechten in de middeleeuwen. Word een echte jager, twijn je armband en maak vuur in de prehistorie. De activiteiten zullen worden uitgezocht en aangepast op de leeftijd. De groep splitsen we daarom op in 3 groepen. We hebben een beperkt aantal plekken voor ouders die mee kunnen als begeleider bij de kinderactiviteiten. Als hier interesse voor is, dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding.

De jongeren van 12 t/m 23 jaar gaan een ware teambuilding doen in de Romeinse tijd; A-frame, soldaat aankleden, speerwerpen en Vikingtent bouwen. De groep met de snelste tijd heeft gewonnen. Voor de volwassenen hebben we weer een interessant inhoudelijk programma met interessante sprekers en de ledenvergadering. Er is gelegenheid voor lotgenotencontact, gesprekken met (medisch) specialisten en kennismakingen met onze sponsoren.

13.00-14.00 uur
Geniet van een heerlijke lunch voor jong en oud.

Vanaf 13.30 uur
Bezoek het park op eigen gelegenheid.

Kosten
De eigen bijdrage voor deze dag bedraagt € 10,00 per persoon. Voor leden met de ziekte van Hirschsprung is deze dag gratis. De parkeerkosten zitten bij de prijs inbegrepen. Vergeet niet een parkeermunt te vragen bij aankomst op de dag zelf.

Aanmelden
Aanmelden en betalen kan tot uiterlijk 1 maart via de aanmeldpagina.