Nieuws

Op Koers binnenkortBinnenkort starten er weer online cursussen voor jongeren en ouders!

 

we need youWe zijn op zoek naar broers en zussen! In het Emma Kinderziekenhuis/AMC en daarbuiten besteden we steeds meer aandacht aan het psychosociaal functioneren van kinderen met een chronische ziekte en hun ouders. Er is echter nog een groep die aandacht verdient; de broers en zussen. We weten dat opgroeien met een broertje of zusje met een chronische ziekte ook van invloed kan zijn op de andere kinderen in het gezin. Daarom willen wij ook voor hen iets ontwikkelen! We zijn daarvoor op zoek naar broers en zussen tussen de 12 en 18 jaar die daarmee bekend zijn en bereid zijn een korte vragenlijst in te vullen op https://www.opkoersonline.nl/vragenlijst/brussen/

 

VacatureWil jij meehelpen om de Vereniging Ziekte van Hirschprung  nog bekender te maken? Dat kan!
Voor het bestuur van de vereniging zijn wij op zoek naar: een enthousiaste secretaris M/V (vrijwillig)

   Op Koers Online1Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en heb je een chronische ziekte? En wil je chatten met jongeren die ook een chronische ziekte hebben? Doe dan mee aan Op Koers Online!

 

Op Koers Online ouders1Heeft u een kind (0-18 jaar) met een chronische ziekte? En zou u willen chatten met andere ouders van een kind met een chronische ziekte?

YouDe vereniging ziekte van Hirschspurng is tegenwoordig ook actief op YouTube.
Op ons eigen kanaal vind je allerlei interessante filmpjes waarin door deskundigen antwoord gegeven wordt op veel gestelde vragen.

GeorfortZaterdag 1 oktober heeft de jaarlijkse ledendag plaatsgevonden. In drukwerk kunt u een uitgebreid verslag lezen van deze geslaagde dag.
Joël Maljaars was een van de bezoekers en heeft ook een stukje geschreven over deze dag.