Een dagje Geofort

GeorfortZaterdag 1 oktober heeft de jaarlijkse ledendag plaatsgevonden. In drukwerk kunt u een uitgebreid verslag lezen van deze geslaagde dag.
Joël Maljaars was een van de bezoekers en heeft ook een stukje geschreven over deze dag.

 

 

Een dagje naar Geofort

Zaterdag 1 oktober zijn we naar Geofort geweest. We kwamen aan op Geofort en we gingen koffie drinken met iets lekkers erbij. Toen gingen we een GPS speurtocht doen. We gingen eerst bespreken wat een GPS is. Toen we daar mee klaar waren gingen we een route tekenen op een kaart van Geofort die we daarna gingen lopen. We gingen naar buiten en de route lopen met een tablet. Op deze tablet kwam dan een lijntje te staan die we gelopen hadden. Dat leek erg veel op de vleermuis die wij hadden getekend! Toen we dat gedaan hadden gingen we eten en kregen we lekkere broodjes en drinken. Na het eten mochten we het park verder bekijken. 

We kregen een kaart mee waar alles op stond. Overal waren leuke dingen te doen. Er was een zalmdoolhof. De uitgang kon je vinden door de geur van de zalm te volgen. Er was ook een ander heel leuk doolhof. Daar moest je elke keer naar huisjes lopen en daar stonden aan de binnenkant heel veel plaatjes. Op een papiertje stond een vraag en die moest je beantwoorden. Maar de huisjes hadden heel veel deuren dus je kon ook de verkeerde deur pakken. Aan het einde moest je de code invoeren die je had ontcijferd en dan kon je in het laatste huisje.

We zijn ook heel diep onder de grond geweest. Niet echt natuurlijk maar het leek net alsof je heel hard naar het midden van de aarde ging.

Het was een hele leuke dag!

Groetjes van Joël Maljaars