Aanmelden ledendag Efteling

Wij nodigen je van harte uit om op zaterdag 12 oktober ons jubileum te vieren!

Inschrijven ledendag De Efteling

Al 35 jaar zet de Vereniging zich in voor lotgenotencontact, herkenning en erkenning van de ziekte van Hirschsprung. Wij zijn ontzettend trots op wat er in deze periode allemaal voor onze patiënten is bereikt.

Wij hebben ervoor gekozen om deze mijlpaal op een hele bijzondere locatie te vieren: de Efteling. Om de kosten binnen de perken te houden, is er een maximaal aantal van 600 deelnemers voor dit evenement en een eigen bijdrage van 30 euro per persoon voor de gehele dag.

Dit bedrag is inclusief toegang tot het park, een gezamenlijke lunch en een uitrijkaart voor parkeren. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, abonnementhouders mogen een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een speciaal tarief.

Programma

Je wordt tussen 10:00 en 10:30 uur verwacht bij de entree van het park. Hier is voor ons een eigen ingang gemaakt welke te herkennen is aan onze banners. Na de ontvangst kun je genieten van al het moois wat er voor jong en oud te beleven is in de Efteling: spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows.

Om 12:00 uur staat er een geweldige lunch voor ons klaar in Pinokkio’s Restaurant. Tijdens de lunch is er voldoende tijd voor lotgenotencontact. Na de lunch ben je weer vrij om het park in te gaan.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 augustus 2024 voor maximaal 5 gezinsleden. Wees er snel bij, want vol is vol. Als wij boven het maximaal aantal van 600 aanmeldingen uitkomen, zetten we je op een wachtlijst. Inschrijvingen die op de wachtlijst staan hebben alleen nog kans op deelname als een ander gezin zich afmeldt. Dit gaat op volgorde van inschrijving.

De officiële uitnodiging bekijken