Vrijwilliger worden

De Vereniging ziekte van Hirschsprung is op vrijwilligers gebouwd. Zonder vrijwilligers is er geen drukwerk, geen website, geen lotgenotencontact, geen ledenadministratie...
Zonder vrijwilligers zou de Vereniging simpelweg niet kunnen bestaan!

Wij zijn dringend opzoek naar mensen die de vereniging willen steunen door vrijwilliger te worden.
Er zijn geregeld vacatures voor verschillende bestuursfuncties, maar daarnaast zijn wij ook opzoek naar mensen die de huidige vrijwilligers kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van taken en organiseren van activiteiten. 

Wilt u vrijwilliger worden? Staat er een vacature bij die u aanspreekt? Zou u wel iets willen doen, maar er staat er momenteel geen passende vacature op de website vermeld? Wilt u graag meer informatie? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle functies binnen de Vereniging ziekte van Hirschsprung zijn onbezoldigd. Wel worden onkosten, zoals reis- en verblijfskosten die worden gemaakt voor verenigingswerk, vergoed. 

Alle vrijwilligers zijn betrokken bij de ziekte doordat ze zelf de ziekte van Hirschsprung hebben of een kind hebben met de ziekte van Hirschsprung. Zo ontstaat er voor vrijwilligers ook lotgenotencontact.