Er zijn verschillende manieren waarop u de Vereniging ziekte van Hirschsprung kunt steunen. De vereniging heeft een ANBI status. Dit betekent dat u uw gift, als deze voldoet aan specifieke voorwaarden, een aftrekpost mag zijn bij uw belastingaangifte. Op de website van de belastingdienst kunt u meer informatie hierover vinden. 

Heeft u een kind met de ziekte van Hirschsprung? Of bent u zelf patiënt? Wellicht kan de Vereniging ook voor u een ondersteuning zijn om met de problemen rond de ziekte van Hirschsprung om te gaan. Door lid te worden van de Vereniging steunt u ons om onze werkzaamheden voort te zetten en kunt u gebruik maken van de verschillende diensten die wij bieden.

Om donateur te worden kunt u onderstaand formulier invullen.

De Vereniging ziekte van Hirschsprung is op vrijwilligers gebouwd. Zonder vrijwilligers is er geen drukwerk, geen website, geen lotgenotencontact, geen ledenadministratie...
Zonder vrijwilligers zou de Vereniging simpelweg niet kunnen bestaan!

Wij zijn dringend opzoek naar mensen die de vereniging willen steunen door vrijwilliger te worden.
Er zijn geregeld vacatures voor verschillende bestuursfuncties, maar daarnaast zijn wij ook opzoek naar mensen die de huidige vrijwilligers kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van taken en organiseren van activiteiten. 

De activiteiten van de vereniging worden mede mogelijk gemaakt door de financiele bijdragen van incidentele en doorlopende sponsoren, waaronder:

Wilt u ook sponsor worden van de Vereniging ziekte van Hirschsprung? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.